Ένα ρηθέν αναφέρει "όταν έπρεπε δεν έβρεχε και τον Μάη δροσολογούσε" και αυτή μοιάζει να είναι η περίπτωση της Λαμίας, την οποία η ΔΕΑΒ τιμώρησε να φιλοξενήσει κεκλεισμένων των θυρών την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 17:00, εξαιτίας της ανετοιμότητάς της στο θέμα των καμερών. 

Ο έλεγχος που έγινε την Πέμπτη ανέδειξε την ανεπάρκεια της ΠΑΕ Λαμία σε ό,τι αφορά τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας και τον τρόπο που έπρεπε να τοποθετηθούν, όπως και την εξέθεσε αφού είχε εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία τονιζόταν ότι επρόκειτο να γίνει το παιχνίδι κανονικά με κόσμο. Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας την τιμώρησε, ανακοινώνοντας ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το βράδυ της Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίστηκε ότι από τη στιγμή που η ΠΑΕ Λαμία δεν προσκόμισε κάποιο έγγραφο ή εγγύηση για το ζήτημα, η ποινή με το κεκλεισμένων "σφραγίστηκε". 


ΔΕΑΒ: Η ανακοίνωση για την ΠΑΕ Λαμία


Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ' αριθμ. 7/08-03-2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ' αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ' αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 - ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει.