Η Γουλβς συνεχίζει την σταθερότατη πορεία της στη φετινή Premier League κερδίζοντας τη Φούλαμ με 2-1 χάρη σε δυο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Φούλαμ ήταν καταιγιστική με 23 τελικές όμως από αυτές μόλις οι 6 κατέληξαν στην εστία του Ζοζέ Σα με τον Ιβόμπι να κάνει απλώς το 2-1 στο 90+8!

Στις υπόλοιπες μάχες της απογευματινής ζώνης, η Σέφιλντ "αυτοκτόνησε" απέναντι στην Μπόρνμουθ καθώς προηγήθηκε ακόμη και με 0-2 μέσα στο "Vitality". Ο Ντάνγκο Ουατάρα ήταν η πρώτη χρονιά "χρυσή αλλαγή" του Ιραόλα καθώς όχι απλώς έκανε το 1-2, αλλά έδωσε και την ασίστ για το 2-2 του Ενές Ουνάλ στις καθυστερήσεις. Αυτή η ισοπαλία στην ουσία τελειώνει την ούτως ή άλλως... μισοτελειωμένη Σέφιλντ από τη μάχη της σωτηρίας στην Premier League.

Αντίθετα η Λούτον μπορεί να θεωρήσει αρκετά θετική την ισοπαλία στο "Selhurst Park", ειδικά έτσι όπως ήρθε. Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε νωρίς με τον Ματετά όμως παρά τις πάμπολλες ευκαιρίες της δεν πέτυχε άλλο τέρμα, κάτι που εν τέλει το πλήρωσε χάρη στο γκολ ισοφάρισης του Γούντροου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο -3 από την 17η Νότιγχαμ η ομάδα του Ροντ Έντουαρντς.