Ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής που δοκιμάζει την τύχη του στο εξωτερικό, ο Αλέξανδρος Κατράνης, που είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες μπακ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο MLS με τη φανέλα της Ρεάλ Σολτ Λέικ στην αναμέτρηση με την Κολοράντο, όπου πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 82ο λεπτό. Ο Έλληνας μπακ δεν κατάφερε να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα με νίκη καθώς η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.



Ντεμπούτο για Κατράνη στο MLS με... ήττα της Ρεάλ Σολτ Λέικ

O Αλέξανδρος Κατράνης μετά το πέρασμά του από την Πολωνία και την Πιαστ Γκλίβιτσε αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, ομάδα του MLS η οποία τον έκανε τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα μπακ πίσω μόνο από τους Κώστα Τσιμίκα και Δημήτρη Γιαννούλη. Ο 25χρονος αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/3), όταν και πέρασε ως αλλαγή στο 82' κόντρα στην Κορολάντο, σ' ένα παιχνίδι που η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.


Ο Έλληνας μπακ αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και παιχνίδι με παιχνίδι να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο σε ένα νέο για τον ίδιο πρωτάθλημα με διαφορετικές ταχύτητες, τακτική αλλά και ποδοσφαιρικούς "αστέρες". Αν και η ομάδα του προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με τον Ένελι, είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην απόλυτη ανατροπή χάρη στα γκολ των Ναβάρο (43', πέν.) και Μπάσετ (70').