Το "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου διέπρεψε στα Όσκαρ, αποσπώντας συνολικά τέσσερα χρυσά αγαλματίδια, ενώ η Έμα Στόουν θριάμβευσε κερδίζοντας το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη μέσω επίσημης ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media τόσο τον Έλληνα σκηνοθέτη όσο και την ηθοποιό, ενώ απεύθυνε κάλεσμα και στους δυο τους προκειμένου να βρεθούν στο ΣΕΦ για να γνωρίσουν την αποθέωση μετά τα τρομερά επιτεύγματά τους.


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του "Poor Things", η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Όσκαρ! Πολλά συγχαρητήρια και στην Έμα Στόουν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου! Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ για να σας εκφράσουμε (και) εκ του σύνεγγυς τον θαυμασμό μας!".

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γιώργος Λάνθιμος όσο και η Έμα Στόουν είχαν βρεθεί στα VIP του ΣΕΦ τον Μάιο του 2022 στο Game 5 του Ολυμπιακού με τη Μονακό στη Euroleague και είχαν... κλέψει τις εντυπώσεις με την παρουσία τους, την οποία είχαν απαθανατίσει τα φλας των φωτογράφων.

lanthimos-ema