Είναι ξεκάθαρο πως οι φίλαθλοι λειτουργούν και δρουν με βάση την απόδοση της ομάδας τους και των ποδοσφαιριστών της. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη. Όταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν βρισκόταν σε καλό φεγγάρι και είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, οι οπαδοί του "τριφυλλιού" γέμιζαν το προφίλ της Ελληνίδας παρουσιάστριας με αρνητικά σχόλια, ενώ τη δεδομένη στιγμή που ο 24χρονος φορ έχει βρει τον καλό του εαυτό και μάλιστα σκόραρε δύο γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί άλλαξαν... ρότα και πέρασαν στην αποθέωση.

Οι οπαδοί αποθεώνουν τη Βουλγαράκη μετά την αγωνιστική άνοδο του Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει βρει ξανά τα πατήματά του και έχει "ξεμπουκώσει" επιθετικά, με την απόδοσή του να έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τα δύο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπου με δική του... υπογραφή χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, που έφυγε με το «διπλό» από το Φάληρο, επικρατώντας 3-1. 



Μετά τη λήξη του αγώνα, αρκετοί οπαδοί έσπευσαν να σχολιάσουν στις δημοσιεύσεις της συντρόφου του, Ελένης Βουλγαράκη, προχωρώντας σε κολακευτικά σχόλια, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του προηγούμενου διαστήματος που ο Έλληνας επιθετικός είχε μείνει μακριά από την αγωνιστική δράση λόγω τραυματισμού και είχε χάσει πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο.



Τότε, η αγαπημένη του είχε γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων από τους οπαδούς των "πρασίνων", οι οποίοι πλέον άλλαξαν... ρότα και την αποθεώνουν βλέποντας τον παίκτη της αγαπημένης τους ομάδας να έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό. Μια πρόχειρη ματιά να ρίξει κανείς στα social media θα αντιληφθεί την αλλαγή συμπεριφοράς των φιλάθλων, οι οποίοι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού την αποθέωσαν, με ορισμένα από τα σχόλια να είναι: "ΕΛΕΝΑΡΑ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΑΡΑΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ", "Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ", "Κυρία Βουλγαράκη, ευχαριστούμε πολύ για ό,τι κάνετε. Εχθές ήταν καλός (Έχασε βέβαια ένα δοκάρι, αλλά ο.κ. μην τα θέλουμε όλα δικά μας). Συνεχίστε έτσι"