Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε δυνατό τρόπο. Με εκπληκτικά σουτ, άψογα πλασέ, καρφωτές κεφαλιές και εντυπωσιακά ανάποδα ψαλίδια. Κι όμως έχασε το... απίστευτο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αστόχησε σε σχεδόν προ κενής εστίας με πλασέ από τρία μέτρα στη ρεβάνς της Αλ Νάσρ της Αλ Αΐν όπου και η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League Ασίας.

Η ευκαιρία της... χρονιάς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αποκλεισμό της Αλ Νασρ!

Η Αλ Νασρ πάλεψε με... νύχια και με δόντια να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς με την Αλ Αΐν ωστόσο "λύγισε" στη διαδικασία των πέναλτι και αποχαιρέτησε το Chapions League Ασίας.Το ματς έληξε με το υπέρ της 3-2 στην κανονική διάρκεια και με 4-3 στο φινάλε της παράτασης και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου θα κρινόταν και η πρόκριση. Η ομάδα του Κριστιάνο με μοιραίους τους Μπρόζοβιτς, Οτάβιο και Τέλες έχασε με 4-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.


Αν και ο Ρονάλντο ήταν και ο άνθρωπος που οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι ευστοχώντας από τα 11 βήματα στο 118' ήταν και αυτός που κατάφερε να χάσει την ευκαιρία της... σεζόν και της καριέρας του σε μια φάση που έγινε στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο παγκοσμίου φήμης αστέρας αστόχησε προ κενού εστίας με πλασέ από τα τρία μέτρα και δεν πίστευε τα μάτια του για τη χαμένη ευκαιρία που έχασε. Το σοκ για τον ίδιο και για τους φιλάθλους ήταν φυσικά τεράστιο και έτσι στράφηκε προς τους φιλάθλους της ομάδας του και έκανε μια χειρονομία με τα δυο χέρια του ζητώντας ουσιαστικά συγγνώμη για την αποτυχημένη προσπάθεια του,