Οι Έλληνες παίκτες του εξωτερικού συνεχίζουν να θριαμβεύουν εκτός συνόρων. Ο Έλληνας γκολκίπερ, Νίκος Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη φινλανδική Εκένας. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος συνεχίζει τις... υψηλές πτήσεις με τη φανέλα της Κεράλα Μπλάστερς στην Ινδία, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δυο γκολ στην ήττα της ομάδας του με 4-3.

Στη Φινλανδία ο Γιαννακόπουλος - Ανακοινώθηκε από τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα

Στη Φινλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχώρησε από τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε τη φετινή σεζόν μόλις τέσσερις συμμετοχές και πλέον θα δοκιμάσει τη τύχη του επί φινλανδικού εδάφους με τη Κεράλα Μπλάστερς. Ο 31χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης ενώ στη συνέχεια πήγε στην Ουντινέζε. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Ζίμπρου.


"Έψαχνα για μία ομάδα εδώ και καιρό. Και χρειαζόμουν μία πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Δεν έχω παίξει για καιρό. Δεν έχω πρόβλημα με το χιόνι και τις θερμοκρασίες (φτάνουν μέχρι και -15 βαθμούς), ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου φορά που έρχομαι στην χώρα. Δεν γνωρίζω πολλά για το φινλανδικό ποδόσφαιρο"
, ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας ο Γιαννακόπουλος.


"Τρελαίνει" κόσμο ο Διαμαντάκος στην Ινδία -  Πέτυχε ξανά δυο γκολ

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντάκος ο οποίος δεν σταμάει να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα στην Ινδία με τη φανέλα της Κεράλα Μπλάστερς. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που πέτυχε δυο γκολ στην ήττα της ομάδας του από την Μοχούν Μπαγκάν με 4-3 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έφτασε τα 15 τέρματα τη φετινή σεζόν ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.



Match Highlights | Kerala Blasters FC 3-4 Mohun Bagan Super Giant | MW 19 | ISL 2023-24
Ο Διαμαντάκος, με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-2 και έφερε στα ίσα το ματς ενώ στο 90+9' ο Έλληνας στράικερ με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μετά την ήττα της, η Κεράλα Μπλάστερς βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.