Ο άνευ προηγουμένου θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, 5-1, αποτέλεσε τη μόνη ολική ανατροπή δεδομένων στα τέσσερα παιχνίδια των 19:45 για τη φάση των "16" του Conference League, αν και όχι τη μόνη αγωνιώδη εξέλιξη. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε 1-0 από τη Σεν Ζιλουάζ, αλλά πέρασε με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Βέλγιο, ενώ η Φιορεντίνα βρήκε τον μπελά της από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά το 1-1 του "Αρτέμιο Φράνκι", σε συνδυασμό με τη νίκη της 4-3 στο εκτός έδρας ματς της Βουδαπέστης, της έδωσε την πρόκριση. 

Conference League: Το πρώτο ματς "κράτησε" τη Φενέρμπαχτσε 


Στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε δεν φάνηκε, μέχρι το 68', να έχει πρόβλημα απέναντι στη Σεν Ζιλουάζ, αλλά η κεφαλιά του Ματίας Ράσμουσεν έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι Βέλγοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία και στο 76', πέραν των δύο καλών στιγμών τους στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία σκότωνε την ώρα της. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztr1yxwreq1)

Conference League: Πέρασε με λίγη αγωνία η Φιορεντίνα


Η Φιορεντίνα, από τη μεριά της, έκανε το χρηστικό με τη Μακάμπι Χάιφα, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε φτάσει στην ανατροπή, επικρατώντας 4-3. Ο Μπαράκ έβαλε τους "βιόλα" μπροστά στο σκορ στο 59', με τον Μπαλαΐλι να ισοφαρίζει στο 88'. 

Η Μακάμπι είχε 10 λεπτά στα οποία επιζήτησε το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δεν το βρήκε, με αποτέλεσμα να περάσει η ιταλική ομάδα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztr3ihwbah5)

Conference League: Στα πέναλτι η Πλζεν

Τέλος, η Βικτόρια Πλζεν πέρασε στα πέναλτι τη Σερβέτ.


Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να λυγίζουν στη διαδικασία των πέναλτι, χάνοντας τρία, με τη Βικτόρια να επικρατεί 3-1.