Σπουδαίο διπλό επί του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ για την Ομόνοια στην "μάχη" της Κύπρου για την 4η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που προηγήθηκε με πέναλτι του Στεπνίσκι, κατάφερε να κρατήσει με... νύχια και με δόντια το υπέρ της 1-0 μέχρι τέλους απέναντι στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων που έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη όμως δεν κατάφεραν στο τέλος να... χαμογελάσουν.

Ο ΑΠΟΕΛ που δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στην μεγάλη "μάχη" που δίνει για τον φετινό τίτλο, παραμένει "αφεντικό" κορυφής, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς ενώ βρίσκεται στο +3 από τον δεύτερο Άρη Λεμεσού που όμως έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Ομόνοια που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ανέβηκε στους 58 βαθμούς.


Μεγάλο διπλό της Ομόνοιας επί του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ με... υπογραφή Στεπνίσκι!

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με το ΑΠΟΕΛ, έδειχνε πιο απειλητική ενώ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 19ο λεπτό με σουτ του Στεπνίσκι. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι... σόκαραν τους γηπεδούχους που τους είχαν κλείσει καλά στα καρέ τους στο 19ο λεπτό όταν ο Σπενίσκι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0, σε μια φάση που ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών για χέρι του Σούσιτς μετά από εξέταση στο VAR.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czva3ds6xczd)
Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρομε στόχο να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, είχε καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μεχρί και του Ντάλσιο ωστόσο οι προσπάθειες τους είτε από σουτ είτε από κεφαλιές κατέληγαν εκτός στόχου με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ (0-1).Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, πίεζε ασφυκτικά τα καρέ της Ομόνοιας η οποία είχε επικεντρωθεί κυρίως στα ανασταλτικά και αμυντικά της καθήκοντα. Οι γηπεδούχοι πολιορκούσαν με αξιώσεις την εστία του Φαμπιάνο ενώ είχαν τεράστια ευκαιρία στο 68ο λεπτό.

Όσο κι αν σφυροκοπούσε τα καρέ της Ομόνοιας ο ΑΠΟΕΛ που είχε ευκαιρία στο 87ο λεπτό με σουτ του Δώνη και στη συνέχεια κεφαλιά του Εφραίμ, δεν κατάφερε να κάνει το ζητούμενο, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων μέχρι τέλους και να φύγουν με τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvbfqg2tpi1)

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σεμπάκ, Ντβάλι, Σούσιτς, Βιτάλ, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κονσταντίνοφ (25΄ Βιγιαφάνες), Εντονγκαλά, Μεχρί (56΄ Δώνης), Τομανέ.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Xαμάς (70΄ Σιπριάνο), Σίμιτς, Κούσουλος, Χαραλάμπους (70΄ Μπασιρού), Αλιούμ, Μπεζούς, Στεπίνσκι (70΄ Μπάκιτς).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvdosgp014h)