Η Μαρία Σάκκαρη είναι πάλι εδώ! Στο υψηλότερο επίπεδο, παίζοντας ένα από τα καλύτερα τένις της καριέρας της! Στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει στον τελικό του… αγαπημένου της Indian Wells, το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σβιόντεκ, θέλοντας να εκτοξεύσει την ψυχολογία της στην έναρξη μιας χρονιάς που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Μαρία Σάκκαρη και Ίγκα Σβιόντεκ είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Indian Wells και πριν από δύο χρόνια (2022), με την Πολωνή να επικρατεί της Μαρίας με 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Iga Swiatek vs Maria Sakkari | Final Match Indian Wells 2022

O τελικός της Μαρίας Σάκκαρη, το κανάλι που τον μεταδίδει

Φέτος, όμως, όλα μοιάζουν κάπως διαφορετικά. Κι αυτό γιατί μπορεί η Σβιόντεκ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (κάτι που φάνηκε με την άνετη επικράτησή της στον ημιτελικό απέναντι στην Ουκρανή Μάρτα Κάστιουκ την οποία… ισοπέδωσε σε μόλις 68 λεπτά χάνοντας όλα κι όλα τρία games (6-2, 6-1), αλλά και η Σάκκαρη έχει βγάλει στα κορτ του Indian Wells τον καλύτερό της εαυτό.

Απέκλεισε με εντυπωσιακή εμφάνιση στα ημιτελικά την εξαιρετική Κόκο Γκοφ που θεωρείτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, και σφράγισε την παρουσία της σε τελικό WTA 1000 για τέταρτη φορά στην καριέρα της (10 μετράει η Σβιόντεκ).

Γκοφ – Σάκκαρη: 1-2 (highlights)



Ο μεγάλος τελικός του Indian Wells 2024 θα ξεκινήσει στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Novasports 6.