Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έλεγε πριν κάποιες μέρες πως αυτό το παιδί έχει τα προσόντα του Ντουράντ όντας μάλιστα ακόμη ψηλότερος και έχει όλα τα φόντα να κυριαρχήσει στο NBA τα επόμενα χρόνια. Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα δείχνει τις πτυχές του τεράστιoυ ταλέντου του από την rookie κιόλας σεζόν του με τελευταίο του θύμα να είναι οι Μπρούκλιν Νετς τους οποίους οι Σπερς κέρδισαν με τον Γάλλο να τελειώνει την αναμέτρηση με 33 πόντους (13 σε 4η περίοδο και παράταση) με 14/26 σουτ (1/7 τρίποντα), 4/6 βολές, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 7 κοψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής. 

Στο πλευρό του άξιοι συμπαραστάτες οι Ντέβιν Βάσελ με 25 πόντους και Κέλντον Τζόνσον με 24 πόντους ενώ από πλευράς Μπρούκλιν Νετς ο Καμ Τόμας είχε 31 πόντους, ο Ντένις Σρούντερ 19 πόντους και ο ΝτιΆρον Σαρπ 15 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νετς προηγήθηκαν με 10 πόντους έξι λεπτά πριν το φινάλε όμως τα "Σπιρούνια" του Πόποβιτς κατάφεραν να επιστρέψουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

San Antonio Spurs vs Brooklyn Nets Full Game Highlights | March 17, 2024 | FreeDawkins

Με τον Τέιτουμ και τα... τρίτα οι Σέλτικς, με buzzer-beater του Αντεμπάγιο οι Χιτ

Ο Τζο Ματσούλα είδε το ματς των Σέλτικς κόντρα στους Γουίζαρντς ως ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες καθώς Μπράουν, Πορζίνγκις και Γουάιτ δεν ήταν διαθέσιμοι. Παρ' όλα αυτά ο Τζέισον Τέιτουμ (30πόντους με 6/12 τρίποντα) βρήκε συμπαραστάτη τον Σαμ Χάουζερ (30 πόντους με 10/13 τρίποντα) και παρέα οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Boston Celtics vs Washington Wizards Full Game Highlights | Mar 17 | 2024 NBA Season

Πολύ πιο δύσκολη αποστολή είχαν αντίθετα οι Μαϊάμι Χιτ οι οποίοι φλέρταραν για μεγάλο χρονικό διάστημα με ήττα-σοκ στο Ντιτρόιτ από τους Πίστονς, χάνοντας μέχρι και με -17. Παρ' όλα αυτά επέστρεψαν και στην τελευταία επίθεση είδαν τον Μπαμ Αντεμπάγιο να τους λυτρώνει με buzzer-beater τρίποντο από τα 8.5 μέτρα.

Miami Heat vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Mar 17 | 2024 NBA Season

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δευτέρας (18/3) στο NBA 


Orlando Magic vs Toronto Raptors Full Game Highlights | Mar 17 | 2024 NBA Season