Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη φετινή σεζόν του MLS με τη φανέλα της Ατλάντα και η διοίκηση της αμερικανικής ομάδας σκέφτεται πώς θα του ανανεώσει το συμβόλαιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει εντυπωσιακά τη σεζόν του και έρχεται "καυτός" ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν για μία θέση στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στην τελευταία αναμέτρηση της Ατλάντα κόντρα στο Ορλάντο ο Γιακουμάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά, μοίρασε την ασίστ προκειμένου ο παρτενέρ του στην επίθεση και... οσονούπω αντίπαλος (θέλουμε να ελπίζουμε) του με τη φανέλα της Γεωργίας, Σάμπα Λομπζανίτζε, να ανοίξει το σκορ στο 9'.

Η αναμέτρηση συνέχιζε να κυλά καρτερικά στο 1-0 μέχρι το 71ο λεπτό όπου ο Γιακουμάκης με υπέροχο τελείωμα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του διεθνούς με το Περού τερματοφύλακα του Ορλάντο, Πέδρο Γκαγιέσε.

Υποψήφιος για παίκτης της βδομάδας στο MLS ο Γιακουμάκης

Η πληθωρική εμφάνιση του Γιώργου Γιακουμάκη (δεύτερη συνεχόμενη μετά το χατ-τρικ κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ) κόντρα στο Ορλάντο με τη γκολάρα και την ασίστ του, οδήγησαν τους ανθρώπους του MLS στο να τον συμπεριλάβουν στην ψηφοφορία για κορυφαίο παίκτη της εβδομάδας. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο Κούτσο Ερνάντεζ της Κολούμπους Κρου, ο Λουτσιάνο Ακόστα της Σινσιτάτι και φυσικά ο Λουίς Σουάρεζ της Ίντερ Μαϊάμι.