Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής του στο Miami Open και λίγα 24ωρα πριν από την εκκίνηση του τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο συμμετέχοντας στην κοινωνική δράση των διοργανωτών βοηθώντας στην ανακαίνιση σπιτιών στο Μαϊάμι

Ο Τσιτσιπάς πήρε την βούρτσα και ξεκίνησε να βάφει σπίτια μαζί με άλλους αθλητές για καλό σκοπό ενώ στο πλευρό του βρέθηκε και ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς. Ο Στέφανος δεν έκρυψε τη χαρά του σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου τονίζοντας πως του αρέσει να βοηθάει ανθρώπους και πως όλο αυτό εξαγνίζει την ψυχή του.

Miami Open athletes help paint house for non-profit Rebuilding Together Miami-Dade


"Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχω συνηθίσει. Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου. Πέρασα πολύ καλά με τους συναθλητές μου, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.