Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν ένα από τα... θύματα της πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί έχασε άμεσα την θέση του αρχικό σχήμα. Μάλιστα λογίζεται ως πέμπτος στόπερ.

Κι όλα αυτά ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι εκ των αρχηγών στο τριφύλλι. Παίκτης πάνω στον οποίο στήριξε την άμυνα του ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Έτσι ήρθε και η ανανέωση το 2022 με συμβόλαιο που απολαβές που αγγίζουν τις 600.000 ευρώ, ενώ μπορούν να πάνε και συν 200.000 ευρώ με τα μπόνους.

Μπόνους βέβαια που θα χάσει φέτος καθώς δεν είναι στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ και φαίνεται ξεκάθαρα. Αν μείνει ο Τούρκος προπονητής και τη νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Παράλληλα ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός από το καλοκαίρι θα μπει στο τελευταίο έτος του συμβολκαίου του και αναμένεται να είναι ιδιαίτερο. Οι εκπρόσωποι του ψαχνουν ήδη στην Ολλανδία για κάτι δυνατό με δεδομένο πως και ο ίδιος θέλει να γυρίσει.

Λείπει από την πατρίδα του από το 2017 και επιθυμία του είναι ο επαναπατρισμός. Μάλιστα από την χώρα της τουλίπας υπήρξαν πληροφορίες πως η Τβέντε ρώτησε τους εκπροσώπους του για το status του στον Παναθηναϊκό. Θέλησε να μάθει οικονομικά δεδομένα και κατά πόσο θα ήταν εφικτή η απόκτηση του.