Τραγικές στιγμές στην Βολιβία! Ο 24χρονος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, Γκιγιέρμο Ντένις Μπελτράν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια που έκανε προπόνηση με την ομάδα του, χάνοντας τις αισθήσεις του ενώ παρά το ότι έγιναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή ήταν μάταιες αφού ο ίδιος είχε ήδη αφήσει τη τελευταία του πνοή όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πέθανε από αναπνευστική ανακοπή που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή.


Σοκ στην Βολιβία με 24χρονο παίκτη που κατέρρευσε στην προπόνηση και απεβίωσε

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Βολιβίας με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Σάντα Κρους, Γκιγιέρμο Ντένις Μπελτράν ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του, κατέρρευσε και εντέλει έφυγε σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ζωή από αναπνευστική ανακοπή που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή. Αν και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο ίδιος αφού είχε ήδη φύγει από τη ζωή όταν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

"Έκανε κανονικά προπόνηση και κατέρρευσε. Προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά ήταν ήδη νεκρός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο", αναφέρουν συγκλονισμένα τα τοπικά μέσα της χώρας.