Το πρωτάθλημα της Super League έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να κρατήσει... ζεστούς τους παίκτες του προκειμένου να έχουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της επανέναρξης των playoffs με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στο "Γ. Καλαφάτης" μεταξύ του Παναθηναϊκού και της τη β' ομάδα του συλλόγου το οποίο  έληξε ισόπαλο 1-1.

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη β΄ομάδα των "πράσινων"

Με στόχο να κρατηθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε εγρήγορση και να έχουν αγωνιστικό ρυθμό λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" κοντραρίστηκαν σε ματς φιλικού χαρακτήρα με τη β' ομάδα του συλλόγου όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ άνοιξαν λογαριασμό με τον Γερεμέγεφ στο 54ο λεπτό ενώ με σουτ του Βαλεντίν Μαντσίνι μέσα από την περιοχήισοφάρισαν σε 1-1 οι "μικροί".

Ο αγώνας έγινε με πολλές απουσίες αφού απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ. Σημειώνεται ότι η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (25/03) το απόγευμα.

Παναθηναϊκός:
 Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)