Η πλατεία Αριστοτέλους ανήκε τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, στο σύλλογο του Άρη, αφού έγινε εορταστική εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του. Από νωρίς το απόγευμα κόσμος συνέρρεε στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, όπου δέσποζε ένα κιτρινόμαυρο γκράφιτι, πάνω στο οποίο αργότερα υπέγραψαν οι παίκτες και οι προπονητές των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. 

Άρης: Το σύνθημα και τα καπνογόνα στις 19:14

Όταν έφτασαν στο υπόστεγο που είχε στηθεί για την περίσταση οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, επικράτησε πανζουρισμός. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Άκης Μάντζιος άκουσαν το σύνθημα "Αρειανάρα φέρε μας το Κύπελλο", ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό, που πιθανολογείται στις 18 Μαΐου. 









Επιπλέον, στο περιθώριο του... κυρίως πιάτου, έγιναν και διάφορα άλλα εγχειρήματα, με τα τραγούδια να μην εκλίπουν από την ούτως ή άλλως... μουσικομάνα πόλη. 


aris_4
aris_3
aris_2
aris_1
aris_12
aris_11
aris_10
aris_9
aris_8
aris_7
aris_6
aris_5



Η έκσταση γιγαντώθηκε στις 19:14, ώρα που παραπέμπει στο 1914, έτος που ιδρύθηκε ο σύλλογος από 22 ανθρώπους. Οι φίλοι του Άρη άναψαν καπνογόνα ενώ κατέλαβαν τη λεωφόρο Νίκης, η οποία έκλεισε.