Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση η οποία διαψεύδει τα οποιαδήποτε μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού, με τελευταίο ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις. Οι ερυθρόλευκοι στηρίζουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τους έχει οδηγήσει στην κατάκτηση δύο τίτλων ήδη τη φετινή σεζόν και πρόκειται να χαρίσει ακόμη πιο όμορφες στιγμές στους φίλους της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ερυθρόλευκη ΚΑΕ προχωρά σε αντίστοιχη ανακοίνωση. Άλλωστε αν υπάρχει μια ομάδα που ξέρει να κινείται "πίσω από τις κάμερες" και να ξαφνιάζει ευχάριστα τους φιλάθλους της, αυτή δεν είναι άλλη από το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και από το καλοκαίρι.

Δεν είναι κρυφό ότι όλες οι μεγάλες ομάδες πάντα χτίζουν το έδαφος για να γίνουν ακόμη καλύτερες. Και ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει ήδη έχοντας διασφαλίσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του και για τη νέα σεζόν. Παρ' όλα αυτά, ακόμη δεν έχει βγει ο Μάρτιος για τη φετινή ομάδα η οποία παρ' όλες τις αντιξοότητες της φετινής σεζόν, συνεχίζει να διεκδικεί και μάλιστα με αξιώσεις, άλλη μια συμμετοχή σε Final-Four της Euroleague, έχοντας ήδη κατακτήσει Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

"Η σεζόν 2023-24 είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ολυμπιακός, που έχει πετύχει τους δυο από τους τέσσερις στόχους του, συνεχίζει την προσπάθεια του για να προσφέρει στους φιλάθλους μας κι άλλες μεγάλες στιγμές. Όλα όσα γράφονται για μεταγραφές, υπογραφές, σχέδια και συμφωνίες δεν ευσταθούν"