Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο επίκεντρο το καλοκαίρι αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, πιθανότατα και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με βάση το ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πουληθεί. Ο 20χρονος Χανιώτης στόπερ έχει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν καιρό τώρα.

Η μανατζερική ανανέωση του Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ και η μεταγραφή

Πρόσφατα ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με την εταιρία μάνατζερ "prosport¨, η οποία ανήκει στον Πασχάλη Τουντούρη.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον" αναφέρει η σχετική δημοσίευση της Prosport.

Τα ερωτήματα για τον Κουλιεράκη στο Transfersoom της Ρώμης

Στα μέσα του μήνα ο Πασχάλης Τουντούρης συμμετείχε στο Transferoom, το οποίο έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρώμης. Σε αυτό ομάδες και μάνατζερ κάνουν ραντεβού, σε μια μεγάλη αίθουσα και ανταλάσσουν πληροφορίες για παίκτες και γενικότερα κάουν διεργασίες για μεταγραφές.

Εκεί ο εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δέχθηκε ερωτήματα από πολλές ομάδες, αναφορικά με το status του στον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

Ωστόσο στο κλαμπ των... μνηστήρων του μπήκε και μια νέα ομάδα. Πρόκειται για την Ντόρτμουντ, η οποία έχει και ελληνικό παρελθόν, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η γερμανική ομάδα θέλει να ανανενώσει το κέντρο της άμυνας ενώ ένας από τους δύο βασικούς στόπερ, ο Νίκλας Σούλε, δεν αποκλείεται να πουληθεί!