Η επιστροφή στη Super League με τη 2η αγωνιστική των playoffs περιέχει σπουδαίο ντέρμπι, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην "OPAP Arena" (31/3-20:30). Οι πρωτοπόροι "κιτρινόμαυροι" θα ποτίσουν και τη γλάστρα, αφού, εκτός της διατήρησης της πρώτης θέσης, θα βγάλουν εν πολλοίς εκτός διεκδίκησης τίτλου τους "ερυθρόλευκους", στην περίπτωση που τους νικήσουν. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παίζει ουσιαστικά, αν όχι το τελευταίο, ένα από τα τελευταία χαρτιά της για να ξαναμπεί στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. 

Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και... οποιοδήποτε άλλο, η "OPAP Arena" θα είναι γεμάτη, μια και την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε sold out. 

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η ανάρτηση 


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην OPAP ARENA. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή σας στήριξη. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην OPAP ARENA. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή σας στήριξη!🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2023_2024 #slgr #playoffs

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024