Οι πρωτοπόροι της Ανατολής, Σέλτικς είχαν μείνει μακριά από το ροζ φύλλο αγώνα για δυο αγωνιστικές οι οποίες ωστόσο δεν τους κόστισαν κάτι βαθμολογικό αφού εξακολουθούν να φιγουράρουν στην κορυφή της Ανατολής στο ΝΒΑ μπροστά από τους Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα της Βοστώνης επιβλήθηκε με 104-92 των Πέλικανς οι οποίοι βρίσκονται σε... μπελάδες σε ότι αφορά την πέμπτη θέση με την οποία φλερτάρουν και οι Μάβερικς. Οι Μάτζικ έκαναν ο,τι ήθελαν τους Γκρίζλις τους οποίους "ισοπέδωσαν" με το εμφατικό 118-88 και επέστρεψαν ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

"Άλωσαν" την Νέα Ορλεάνη οι Σέλτικς που επέστρεψαν στις νίκες στο NBA

Δυο ματς μακριά από τη νίκη ήταν... πολλά για τους Σέλτικς οι οποίοι μετά την "τιμωρία" των Χοκς, σήκωσαν κεφάλι, έβγαλαν την ανωτερότητα τους και απέδειξαν πως είναι τα... αφεντικά της κορυφής νικώντας με 104-92 τους Πέλικανς. Αν και βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους στην πρώτη περίοδο η ομάδα της Βοστώνης στη συνέχεια, πάτησε... γκάζι και "κατάπιε" την ομάδα της Νέας Ορελάνης που έχει μπει σε... περιπέτειες σε ότι αφορά την πέμπτη θέση.

New Orleans Pelicans vs Boston Celtics Full Game Highlights | March 30, 2024 | FreeDawkins


Για τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Ο Τζέισον Τέιτουμ με 23 πόντους ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Τζέιλεν Μπράουν σταμάτησε στους 17 πόντους για τους Σέλτικς οι οποίοι... ξέφυγαν μέχρι και με 22 πόντους διαφορά στην αναμέτρηση. Για τους Πέλικανς όμα και στο +22 και παραμένει με άνεση στην κορυφή του NBA. Για τους Πέλικανς, ξεχώρισε ο Ζάιον Γουίλιαμσον με 25 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 24 πόντους.

Ξεκάστε, σκουπίστε... τελειώσατε οι Μάτζικ κόντρα στους Γκρίζλις

Επέστρεψαν στις νίκες με... εμφατικό τρόπο οι Μάτζικ που βρήκαν στον δρόμο τους τους Γκρίζλις οι οποίοι και πλήρωσαν τα... σπασμένα των τριών συνεχόμενων ηττών και είδαν το Ορλάντο που "μάχεται" για τη 4η θέση της Ανατολής να μην τους αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης και εντέλει να υποκύπτουν στις ορέξεις του με 118-88, σε μία... παράσταση για έναν μόνο ρόλο.

Orlando Magic vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Mar 30 | 2024 NBA Season


Για τους νικητές που έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη από την πρώτη κιόλας περιόδο που προηγήθηκαν με 33-13, την δική τους υπογραφή στον θρίαμβο έβαλαν οι Γουέντελ Κάρτερ, Τζέιλεν Σαγκς και Κόουλ Άντονι με 15 πόντους ενώ από 13 πόντους πρόσθεσαν οι Πάολο Μπανκέρο και Φραντζ Βάγκνερ. Για τους Γκρίζλις που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, διασώθηκε ο Τζόρνταν Γκούντγουιν με 16 πόντους και ο Μπράντον Κλαρκ με 13 πόντους.