Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Άρη (31/03, 17:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 1η αγωνιστική του Top-6 της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει να δώσει ανάσες στον Κώστα Παπανικολάου λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και Euroleague ενώ νοκ άουτ για ένα ακόμη ματς είναι και ο Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Μπαρτζώκας ξεκουράζει Παπανικολάου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, εκτός και ο Πετρούσεφ

Εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Κώστας Παπανικολάου από την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 της Basket League προκειμένου να ξεκουραστεί και να... γεμίσει μπαταρίες μετά από τα συνεχόμενα ματς και την απαιτητική συνέχεια τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του για ακόμη έναν αγώνα τον Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το οστικό οίδημα που έχει υποστεί και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02491szg78x)
Ο αρχηγός των Πειραιωτών σε 20 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή χρονιά στην Euroleague μετρά κατά μέσο όρο 8.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 22'38" συμμετοχής ενώ στην Euroleague έχει κατά μέσο όρο σε 32 ματς 7.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.8 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 25'18".


Αναλυτικά η 12αδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Λούντζης, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Αμπόσι, Πίτερς, Φαλ, Ράιτ, Τανούλης.