Σε μία από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του προχωρεί ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, ο "Δικέφαλος του Βορρά" τα έχει βρει σε όλα με τον ΝΒΑer Κέβιν Πόρτερ και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ. Ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον "μαγικό" κόσμο του NBA και όπως όλα δείχνουν θα φέρει τη... λάμψη του και στα ελληνικά παρκέ


Πυροδοτεί τη... βόμβα του NBAer Κέβιν Πόρτερ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να φέρει... άρωμα NBA στην ομάδα του, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ ο οποίος την περσινή χρονιά με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς έκανε πράγματα και... θαύματα μετρώντας κατά μέσο όρο 19,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ και 1,4 κλεψίματα με 36,6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής, κάτι που τον έκανε έναν εκ των παικτών-κλειδιά και μεγάλων πρωταγωνιστών για την ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά, αυτό που επισκίασε την καριέρα του και τον έκανε να μπει στη "μαύρη" λίστα του ΝΒΑ και να χάσει το τετραετές συμβόλαιο ύψους 63 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υπογράψει με τους Ρόκετς ήταν η σύλληψή του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του, κάτι που η ίδια στη συνέχεια διέψευσε. Ως αποτέλεσμα, ο Πόρτερ αποφάσισε να κοιτάξει και... αλλού τις επιλογές του μακριά από το NBA και να κάνει νέο βήμα στην καριέρα του, επιλέγοντας να αγωνιστεί στην Ευρώπη και μάλιστα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Kevin Porter Jr. Becomes YOUNGEST Player to Post 50+ PTS & 10+ AST! 🔥