Το φετινό καλοκαίρι θα έχει "γαλανόλευκο" χρώμα! Η Εθνική Ελλάδος με τον Βασίλη Σπανούλη στο "τιμόνι" θα τα δώσει... όλα στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου με στόχο να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μέσω ανακοίνωσης της η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα (01/04) να κλείσουν μια θέση για να υποστηρίξουν δια ζώσης την "επίσημη αγαπημένη".

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ

Σε περίπου τρεις μήνες η Εθνική Ελλάδος θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου, με την "γαλανόλευκη" να είναι η μία από τις οικοδέσποινες των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά όπου τα άλλα τρία θα λάβουν χώρα σε Ισπανία, Λετονία και Πουέρτο Ρίκο. Η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό πως κυκλοφόρησαν και επίσημα τα εισιτήρια, με το ΣΕΦ να αναμένεται κατάμεστο.


Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Εθνική Ανδρών δίνει το καλοκαίρι την δική της μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 σε ελληνικό έδαφος! Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7) και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster. Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν την δική σας στήριξη και την δική σας φωνή στο ΣΕΦ, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί ως το Παρίσι!»

sef-proolubiako