Η ανακοίνωση για το αν συνεχίσει ο Γουστάβο Πογέτ στο τιμόνι της εθνικής Ελλάδος με ορίζοντα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 αναμένεται να έρθει από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, παρ' όλα αυτά στις 31 Μαρτίου εξέπνευσε το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού με την Ομοσπονδία. 

Ο 56χρονος Ουρουγουανός έκανε ανάρτηση με την οποία ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό επιτελείο της ΕΠΟ, το ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές, αφήνοντας απ' έξω τη διοίκηση, κάτι που μάλλον δείχνει πως η απόφαση έχει ληφθεί. 

Ο Πογέτ μίλησε για το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και δήλωσε ισοβίως υποστηρικτής της "γαλανόλευκης". 

Η ανάρτηση του Γουστάβο Πογέτ

Ύστερα από δύο φανταστικά χρόνια, το τεχνικό μου επιτελείο κι εγώ φτάσαμε χθες στο τέλος του συμβολαίου μας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά αν εδώ είναι το τέλος του ταξιδιού μας, δεν μπορώ να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Δουλεύοντας και εκπροσωπώντας την εθνική Ελλάδος ήταν μία απόλυτη τιμή και ευχαρίστηση για μένα. Ευχαριστώ όλους όσοι μας βοήθησαν (το προσωπικό της ΕΠΟ, το ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές), αλλά και όσους μας υποστήριξαν σε αυτό το ταξίδι, το πάθος των φιλάθλων σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

Φυσικά, θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε κάθε παίκτη. Η αφοσίωσή σας και το ταλέντο σας αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θα αφήσουμε τα πέναλτι αυτής της εβδομάδας να επισκιάσουν την απίστευτη πρόοδο που έχουμε πετύχει μαζί.

Είναι τιμή μου να δουλεύω με ένα τόσο εξαιρετικό γκρουπ παικτών που έχουν κλάση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, αν θα συνεχίσουμε μαζί ή όχι, αλλά ένα είναι σίγουρο - θα είμαι για πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας. 


View this post on Instagram

A post shared by Gus Poyet (@guspoyet8)