Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (04/04, 20:00) για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην μπορεί να υπολογίζει στους δυο Σέρβους του, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ οι οποίοι δεν βρίσκονται στο απαραίτητο επίπεδο ετοιμότητας και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστιστούν. Στόχος να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Φενέρμπαχτσε ο Μιλουτίνοφ που θα είναι και αυτό με το οποίο θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος πριν αρχίσουν τα playoffs. Νοκ άουτ και ο Γιώργος Τανούλης.

Νοκ άουτ οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Όπως αναμενόταν, τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ όσο και ο Φιλίπ Πετρούσεφ τέθηκαν νοκ άουτ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με τους δυο Σέρβους να μην είναι ακόμα έτοιμοι να αγωνιστούν και να μην έχουν επανέλθει πλήρως από τους τραυματισμούς τους ωστόσο μπαίνουν στην τελικλη... ευθεία για την επάνοδο τους στην αγωνιστική δράση.

Ο Μιλουτίνοφ που επέστρεψε την Τρίτη (02/04) για στις προπονήσεις  και έβγαλε όλο το πρόγραμμα μετά από όλο το διάστημα που ήταν εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού και του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί στο μετατάρσιο του ποδιού του, στοχεύει να μπορέσει να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (12/04) στο ΣΕΦ όπου και η επιστροφή του θα... λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα κάτω από την ρακέτα.

Όσον αφορά τον Πετρούσεφ, συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ εκτός έμεινε και ο Γιώργος Τανούλης. Συνολικά η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από 13 παίκτες.