Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε το μπαμ με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ. Μια κίνηση - ματ για την φροντ λάιν, την οποία ήθελε ο Γιώργος Μπάρτζώκας.

Ωστόσσ υπήρξαν και ατυχίες με τραυματισμούς, όπως ο τελευταίος που κράτησε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ εκτός για κοντά 2.5 μήνες. Κάτι που είναι παρελθόν από σήμερα Τρίτη (2/4) καθώς ο Σέρβος "γίγαντας" προπονήθηκε στο ΣΕΦ σε φουλ ρυθμούς.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν την πολύ ευχάριστη είδηση για την επάνοδο του Μιλουτίνοφ, μέσω ενός τρομερού και ευρηματικού βίντεο.



Από ‘κει και πέρα, κανονικά προπονήθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έμεινε εκτός δωδεκάδας από το πρόσφατο ματς κόντρα στον Άρη, για την Stoiximan Basket League. Μοναδικός απών είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Επόμενο ματς που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός είναι αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη. Σε μια αναμέτρηση όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μιλουτίνοφ για να αρχίσσει σιγά σιγά να αποκτά και τον απαιτούμενο ρυθμό.