Τεράστια ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των Μιλγουόκι Μπακς με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος δίχως να έχει επαφή με αντίπαλο, έπεσε στο παρκέ δείχνοντας πως πονά στη γάμπα, αποχώρησε από τον αγώνα με τους Σέλτικς προς το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν επέστρεψε ποτέ! Ο "Greek Freak" θα υποβληθεί σε μαγνητική, με τα αποτέλεσματα του να αναμένονται αγωνιωδώς τόσο από τα "ελάφια" όσο και από την Εθνική Ελλάδος και τον Βασίλη Σπανούλη. Βρισκόμαστε 11 μέρες πριν τα playoffs του ΝΒΑ και λιγότερο από τρεις μήνες μακριά από το Προολυμπιακό τουρνουά με τα... καρδιοχτύπια καλά να κρατούν.

NBA: Ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο που "πάγωσε" τους Μπακς

Τη στιγμή που οι Μπακς... πλήγωναν με την ανωτερότητα τους τους πρωτοπόρους της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς δέχτηκαν ένα βαρύ πλήγμα αφού προς τα τέλη της τρίτης περιόδου, είδαν τον αστέρα τους, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πέφτει με πόνους στο παρκέ δίχως να έχει έρθει σε επαφή και να έχει τραυματιστεί από κάποιον αντίπαλο ή συμπαίκτη του. Ο "Greek Freak" έδειξε να πιάνει την αριστερή του γάμπα και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας. Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ των Μπακς κάνει λόγο για τράβηγμα σε γάμπα/πέλμα ωστόσο θα ακολουθήσουν μια σειρά εξετάσεων και ο Αντετοκούνμπο θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα παρκέ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0g1ly58hwyp)

Η ανησυχία είναι έντονη και τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλη αγωνία. "Είμαστε πολύ ανήσυχοιΕίναι ο Γιάννης, όλοι αισθάνονται όπως αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή. Απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο" δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς ο οποίος το τελευταίο που θέλει να σκέφτεται είναι να μην έχει στη διάθεση του τον σούπερ σταρ της ομάδας του. Τη φετινή σεζόν, ο Γιάννης έχει χάσει μόλις 6 ματς των Μπακς ενώ σε 72 εμφανίσεις πριν από τον αγώνα με τους Σέλτικς μετρούσε κατά μέσο όρο 30.7 πόντους (64.5% στο δίποντο, 27.4% στο τρίποντο, 65.8% στις βολές), 11.6 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.1 μπλοκ ανά 35.3 λεπτά.

Σήμανε... συναγερμός στην Εθνική Ελλάδος και τον Βασίλη Σπανούλη

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θορήβησε μόνο τους Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την Εθνική Ελλάδος και τον Βασίλη Σπανούλη αφού απομένουν κάτι λιγότερο από τρεις μήνες για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ που θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου και η "γαλανόλευκη" θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Κάθε τραυματισμός του Αντετοκούνμπο είτε απλός είτε πιο σοβαρός περιπλέκει πάντα τα πράγματα σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα αφού αυτή μπορεί να γίνει με την συγκατάθεση των Μιλγουόκι Μπακς. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0g31zvim45d)
Το μέγεθος του τραυματισμού και το χρονικό της απουσίας θα παίξουν μεγάλο ρόλο ωστόσο όταν πρόκειται για τον σταρ του NBA, Γιάννη τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά. Φυσικά, άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα του ηγέτη της Εθνικής μας ομάδας ο οποίος με την παρουσία του θα "απογειώσει" την προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης" να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι.