Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας συνοδεύτηκε από ένα συμβολισμό... γρουσουζιάς, που οι Ίβηρες ούτε να το σκέφτονται θέλουν. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Ρότσα αντικατέστησε τον κακήν κακώς διωγμένο Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ισπανικής Δικαιοσύνης για το φιλί που έδωσε στη διεθνή παίκτρια Τζένι Ερμόσο. Ο Ρότσα δεν είναι... άγιος, καθώς ελέγχεται για υπόθεση δωροδοκίας. Ως επικεφαλής του ισπανικού ποδοσφαίρου, οι δημοσιογράφοι τον παίρνουν στο κατόπι. Εκεί έγινε η... στραβή. 

Ισπανία: Έγινε ρεζίλι


Ο Ρότσα, αφ'ης στιγμής η συμμετοχή του σε υπόθεση δωροδοκίας είναι εξετάσιμη, χρησιμοποίησε διπλωματία, μπας και μπορέσει να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της RFEF και εκείνος καμωνόταν ότι μιλούσε στο τηλέφωνο. 

Για κακή του τύχη έγινε... στραβή, αφού το κινητό χτύπησε, καθώς κάποιος τον καλούσε. Αν ήθελε να αποφύγει τεχνηέντως τους δημοσιογράφους και δεν σκέφτηκε να το βάλει αθόρυβο, οι καταστάσεις ούτε εξελίσσονται ούτε θα εξελιχθούν καλά για το ισπανικό ποδόσφαιρο.


El INTENTO de PEDRO ROCHA de ELUDIR a la PRENSA que NO salió como esperaba