Χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ αλλά χωρίς νικητή στις Σέρρες ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν "καθαρίσει" και εξασφαλίσει την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία! Αν και ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε σε δυο περιπτώσεις με γκολ των Άλεξιτς και Μπετανκορ, είδε τον Μπάκιτς να μετατρέπει το ματς σε προσωπική υπόθεση, να... απαντά δις και να χαρίζει στον ΟΦΗ τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League. Στους 32 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ενώ οι Κρητικοί έφτασαν τους 31 πόντους.

Ο ΟΦΗ με... υπογραφή Μπάκιτς "απέδρασε" με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πανσερραϊκό

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας αμφότερες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους ενώ ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα μόλις στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Μπάκιτς όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Μαυροβούνιου και παρέμεινε το 0-0. Παρά το γεγονός ότι οι Κρητικοί ήταν πιο απιελητικοί και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανσερραϊκός άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 22ο λεπτό με τον Άλεξιτς ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, ανέβασαν την πίεση τους και κέρδισαν πέναλτι στο 25ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Δελιγιαννίδη στον Ριέρα.

Ο Κάτσικας αν και απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το πέναλτι του Μπάκιτς που ανέλαβε την εκτέλεση εντέλει η μπάλα κατέληξε ξανά στον Μαυροβούνιο μέσο ο οποίος ισοφάρισε προ κενής εστίας σε 1-1. Ο ρυθμός συνέχιζε να είναι καταιγιστικός ενώ ο Πανσερραϊκός ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα στο 33ο λεπτό με τον Μπετανκόρ ο οποίος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-1. Οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ έμοιαζε αποφασισμένος να φέρει το ματς στα ίσα και το κατάφερε με ποιον άλλον με τον αρκετά κινητικό Μπάκιτς ο οποίος με φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 75ο λεπτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60΄Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84΄Μασκανάκης), Ουάρνα, Άλεξιτς (84΄Σοφιανός) Μπέντανκορ (71΄Χατζηστραβός).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγκος (68΄Μεγιάδο), Τοράλ (74΄Γκλάζερ), Μπάκου (66΄Μοσκέρα), Ριέρα (66΄Αποστολάκης), Ισέκα (74΄Φελίπε).