Είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού καλοκαιριού στη χώρα μας. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που εδραιώθηκε στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου και πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν η οποία αναμένεται να του δώσει το εισιτήριο για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Sky Sports θα είναι η Bundesliga καθώς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρεται να έχει δελεάσει τον Κρητικό αμυντικό με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία. Παρ' όλα αυτά η απόσταση των "Αετών" με τον ΠΑΟΚ είναι ακόμη μεγάλη καθώς οι μεν Γερμανοί προσφέρουν ένα ποσό στα 8 εκατομμύρια, με τους Θεσσαλονικείς να ορίζουν ως τιμή έναρξης διαπραγματεύσεων τα 13 εκατομμύρια.

Εφόσον πωληθεί ο Πάτσο που έχει το ρόλο του αριστερού στόπερ στην τριάδα που χρησιμοποιεί στην άμυνα ο Ντάνιελ Τοπμόλερ - που όπως όλα δείχνουν (κι εφόσον η ομάδα του κρατήσει την έκτη θέση της βαθμολογίας μέχρι το φινάλε) θα μείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν - τότε το οικονομικό δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα προκειμένου να χαλάσει η συμφωνία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Κουλιεράκης είχε εξαιρετική παρουσία στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League (σκόραρε μάλιστα στο 2-1 της Τούμπας και μάλιστα μετά από δικό του λάθος στο γκολ ισοφάρισης των Γερμανών), κάτι που σίγουρα έπαιξε το ρόλο του προκειμένου οι Γερμανοί να τον τσεκάρουν ακόμη περισσότερο και εν τέλει να καταλήξουν στην περίπτωσή του.

Στο μυαλό του Κρητικού στόπερ όμως υπάρχει μόνο η ιστορική ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να προκριθεί στους ημιτελικούς του Conference League, και ο αγώνας με την Κλαμπ Μπριζ

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxci3ihfjfdl) Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cw0tlzkxlafd)