Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι αναμένονται συναρπαστικοί σε όλα τα αθλήματα, όπως και στο μπάσκετ με την Dream Team της Αμερικής να προκαλεί δέος καθώς ανάμεσα στα αστέρια είναι και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Η Dream Team της Αμερικής θα βρεθεί στο Παρίσι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα γεμίσουν πολλά αστέρια και από το μπάσκετ. Μάλιστα επιβεβαιώθηκε πως θα είναι εντυπωσιακή ομάδα καθώς οι Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζοέλ Εμπίντ, μεταξύ άλλων έρχονται για το χρυσό μετάλλιο.

Πριν από μερικές μέρες το ESPN αποκάλυψε τα 11 από τα 12 ονόματα της αποστολής. Η επιβεβαίωση ήρθε με την επισημοποίηση της αποστολής. Ο Στιβ Κερ θα έχει στη διάθεσή του τους: Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζρου Χολιντεϊ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Καουάι Λέοναρντ,Τζοέλ Εμπίντ, Άντονι Ντέιβις, Μπαμ Αντεμπάγιο.



Αναμφίβολα η αποστολή της Dream Team είναι εντυπωσιακή. Τα ονόματα προκαλούν δέος "κουβαλώντας" στις πλάτες τους τεράστιες επιτυχίες. Μπορούν να... διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα αν και τα πάντα κρίνονται στα γήπεδα.

Επίσης ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια πριν από το Παρίσι. Η αρχή θα γίνει στις 10/7 στο Λας Βέγκας με τον Καναδά, εν συνεχεία θα παίξει στο Άμπου Ντάμπι με Αυστραλία (15/7), Σερβία (17/7) και θα κλείσει τα φιλικά στο Λονδίνο απέναντι στο Νότιο Σουδάν (20/7) και τη Γερμανία (22/7).