Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύτηκε όταν όλα έμοιαζαν χαμένα μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Μακάμπι. Και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης τον δικαίωσε απόλυτα με το... επισφράγισμα αυτής της εμπιστοσύνης να έρχεται με τον πιο εμφατικό τρόπο καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε τρεις αποκρούσεις κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και χάρισε ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nl9q9t5knd)

Πρώτα "έκοψε τα πόδια" των Τούρκων αποκρούοντας το πρώτο πέναλτι του "σπεσιαλίστα" Ντούσαν Τάντιτς. Έπειτα είδε για λίγα χιλιοστά τον Μπατσουαγί να τον νικά παρά τη σωστή αντίδρασή του. Έπειτα κατάπιε τον Τσενγκίζ Ουντέρ. Ο Τζικού ήταν ο πρώτος που τον νίκησε κατά κράτος. Παρ' όλα αυτά, με τον Λιβάκβιτς να έχει φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία, ο 22χρονος Έλληνας έγινε... ημίθεος υψώνοντας ανάστημα σε ολόκληρο Μπονούτσι ο οποίος μπήκε μόνο και μόνο για να βάλει το τελευταίο πέναλτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nlco6n1weh)

Τι να πει κανείς για αυτό το παιδί που μπήκε για ακόμη μια φορά στα βαθιά και όχι απλά κολύμπησε, αλλά απέδειξε ότι αξίζει να λογίζεται ως βασικός στον Ολυμπιακό. Τι να πει κανείς για τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και τους συνεργάτες του που για ακόμη μια φορά ξεψάχνισαν τον αντίπαλο και προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τον Τζολάκη; Επόμενη αποστολή, Άστον Βίλα!