Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ταξίδεψε το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Απριλίου, στην Κωνσταντινούπολη, παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League, μίλησε για μία "μεγάλη στιγμή στην Πόλη" και την Παρασκευή, 19 Απριλίου, έφτασε στη Νιόν της Ελβετίας. Παρακολούθησε από κοντά την πρόκριση της ομάδας Κ19 επί της Ναντ στον ημιτελικό του Final 4 του Youth League. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0o6a334wpw9)

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η ομιλία του στους παίκτες


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν υπερήφανος και για τη δεύτερη πρόκριση, αλλά και για το έργο της ακαδημίας, στην οποία έχει επενδύσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε φωτογραφία με όλη την ομάδα, ενώ αργότερα μίλησε στους ακόμη έφηβους ποδοσφαιριστές της, τονίζοντάς τους την πεποίθησή του για τη νίκη τους στον τελικό της Δευτέρας 22 Απριλίου (19:00). 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τούς είπε χαρακτηριστικά: "Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία. Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε".