Μια ακόμη μέρα που θα γραφτεί στην ιστορία είναι η σημερινή (20/0) για την ΑΕΚ! Μια εβδομάδα μετά την συμπλήρωση των 100 χρόνων και τους εορτασμούς, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εγκαινιάστηκε το εντυπωσιακό Μουσείο Ιστορίας της "Ένωσης" στην "OPAP Arena" δια... χειρός του θρύλου της ομάδας, Θωμά Μαύρου που έκοψε την κορδέλα ενώ σύντομα όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο. Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και ένα φοβερό βίντεο όπου δείχνει μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους, με τις εικόνες να... κόβουν την ανάσα και τα κέρινα ομοιώματα να "κλεβουν" τις εντυπώσεις!

aek-mouseio

Eγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην "OPAP Arena"

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλαθοι της ΑΕΚ έφτασε καθώς εγκανιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας στην "OPAP Arena" όπου σε λίγες μέρες ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να το επισκεφτεί και να ζήσει μια μοναδική "κιτρινόμαυρη" εμπειρία όπως και να αναβιώσει στιγμές από το παρελθόν και την σύγχρονη ιστορία της "Ένωσης" με πρωταγωνιστές τους θρύλους του συλλόγου. Aυτό που μάλιστα "μαγνήτισε" τα βλέμματα είναι και τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα. Ο Θωμάς Μαύρος, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του συλλόγου είχε και την τιμή να κόψει την "κίτρινη" κορδέλα των εγκαινίων.

aek-kerinaomoiomata
aek-aithousatropaiwn
aek-kopsimo_fanelas
aek-xwrosghpedou
aek-faneles
aek-mauroskerinoomoioma
aek-tropaia
aek-omadamouseio
aek-grafeio

"Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA άνοιξε τις πύλες του! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους επισκέπτες του, για να τους ταξιδεύσει στις στιγμές και στις μορφές που καθόρισαν την ιστορική διαδρομή του αγαπημένου μας συλλόγου. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Youtube, αποτελεί μια πρώτη σύντομη ξενάγηση στο Μουσείο μας", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κειμήλια μιας Αιώνιας Ιστορίας | AEK F.C.