Πάει για ανατροπή η υπόθεση Τσάβι στην Μπαρτσελόνα; Ο Καταλανός προπονητής είχε ανακοινώσει πως στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", ωστόσο σύμφωνα με καταλανικά Μέσα, ο ίδιος είναι "ανοιχτός" στο να συζητήσει το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας. Αυτό βέβαια αν και εφόσον ικανοποιηθούν τα... θέλω του από τη διοίκηση, με την οποία αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα με τους Τζοάν Λαπόρτα και Ντέκο, οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το 2025.

Ο Τσάβι θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για το μέλλον του - "Ανοιχτή" η παραμονή του

Αν και ο Τσάβι είχε τονίσει αρκετές φορές ότι παραμένει σταθερός στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, πλέον σκέφτεται διαφορετικά τα πράγματα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει και τη νέα σεζόν και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το 2025. Ο Καταλανός προπονητής είναι διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Τζοάν Λαπόρτα και Ντέκο προκειμένου να παραμείνει, ωστόσο αυτό απαιτεί από τον ίδιο και κάποιες προϋποθέσεις, μια και ξεκάθαρος στόχος του είναι η ομάδα του να ενισχυθεί μεταγραφικά ενόψει της νέας σεζόν.

Τις επόμενες μέρες όπως υποστηρίζουν καταλανικά δημοσιεύματα αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητηθεί το μέλλον του Τσάβι, ενώ οι ισχυροί άνδρες της Μπαρτσελόνα επιθυμούν την παραμονή του στο "τιμόνι" της ομάδας. Αξίζει να τονιστεί ότι μεγάλο ρόλο στην αλλαγή στάσης του Τσάβι είναι και η αγάπη που λαμβάνει από τους οπαδούς της ομάδας του, ενώ στην Ισπανία τη δεδομένη στιγμή βλέπουν πιο πιθανή την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία παρά την αποχώρησή του.