Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (23/04) ο Κάρλος Τέβες! Όπως αποκάλυψε μέσω επίσημης ενημέρωσης της η Ιντεπεντιέντε, ο προπονητής της και ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και συγκεκριμένα στην κλινική του Σαν Ισίντρο στο Μπουένος Άιρες. Παραμένει στο νοσοκομείο ο παλαίμαχος Αργεντινός στράικερ για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι καθησυχαστικά!

Ιντεπεντιέντε: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο παλαίμαχος αστέρας Κάρλος Τέβες

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ιντεπεντιέντε καθώς ο προπονητής της, Κάρλος Τέβες που έχει γράψει με... χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης (23/04) λόγω του ότι ένιωθε πόνους στο στήθος. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων του ήταν καθησυχαστικά. Παρ' όλα αυτά παραμένει στην κλινική του Σαν Ισίντρο στο Μπουένος Άιρες μέχρι και σήμερα προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η εν λόγω είδηση φυσικά, έχει προκαλέσει αρκετή αίσθηση και κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τον άλλοτε στράικερ και σούπερ σταρ της Μπόκα Τζούνιορς.


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ιντεπεντιέντε:

"Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχο. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις".