Απαντήσεις σε όλους αυτούς που τους είχαν ξεγράψει έδωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στα Playoffs του NBA οι Φιλαδέλφεια 76ερς και οι Ορλάντο Μάτζικ, παίρνοντας εμφατικές νίκες κόντρα σε Νιου Γιορκ Νικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς αντίστοιχα. Οι Τζοέλ Εμπίντ και Πάολο Μπανκέρο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και οδήγησαν τις ομάδες τους στη μείωση της σειράς σε 2-1.

Με επιβλητικό Εμπίντ μείωσαν σε 2-1 οι Σίξερς στα Playoffs του NBA

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς υποδέχθηκαν τους Νιου Γιορκ Νικς για την τρίτη αγωνιστική των Playoffs του NBA και επικράτησαν με 125-114, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν το τρίτο δωδεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να κάνουν επιμέρους σκορ 43-27, ανατρέποντας το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί μετά από επτά σερί νίκες στο NBA, αλλά συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

New York Knicks vs Philadelphia 76ers Full Game 3 Highlights | Apr 25 | 2024 NBA Playoffs

Η 50άρα του Εμπίντ κέρδισε τους 39 του Μπράνσον στα Playoffs του NBA

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ που πέτυχε 50 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση, παίρνοντας την ομάδα του από το χέρι. Ο Καμερουνέζος σέντερ - που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού - είχε σημαντικές βοήθειες από τον Ταϊρίς Μάξεϊ που πρόσθεσε 25 πόντους και 7 ασίστ.

Joel Embiid Joins Allen Iverson In Sixers Playoff HISTORY! 👏 #PLAYOFFMODE | April 25, 2024


Από τους Νικς εκείνος που ξεχώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον, με τον Αμερικάνο γκαρντ να πετυχαίνει double double με 39 πόντους και 13 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα για την ομάδα του. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Τζος Χαρτ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ για την ομάδα του Τομ Τιμποντό.

Joel Embiid dirty foul and was ready to fight all Knicks players 😳

Ο Μπανκέρο έβαλε ξανά στο παιχνίδι των Playoffs του NBA τους Ορλάντο Μάτζικ

Οι Ορλάντο Μάτζικ επικράτησαν με 121-83 των Κλίβελαντ Καβαλίερς και μείωσαν τη σειρά σε 2-1, δείχνοντας πως θα αποδειχθούν σκληρό... καρύδι στα Playoffs του NBA. Μετά τις δύο πρώτες εύκολες επικρατήσεις για την ομάδα του Ντόνοβαν Μίτσελ, ήρθε η συντριβή από το Ορλάντο που τους "ταρακούνησε", καθώς δεν μπήκαν ούτε μία στιγμή στο κλίμα του αγώνα.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Full Game 3 Highlights | Apr 25 | 2024 NBA Playoffs


Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Πάολο Μπανκέρο, με τους Αμερικάνο φόργουορντ - σέντερ να πετυχαίνει double double με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ, έχοντας όμως σημαντική βοήθεια από τον Τζέιλεν Σαγκς που πρόσθεσε από τη πλευρά του άλλους 24 με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας.

Από τους φιλοξενούμενους, καλή εμφάνιση με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής πραγματοποίησε ο Τζάρετ Άλεν σ' ένα παιχνίδι που ο προπονητής των Καβαλίερς χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς στο φινάλε της αναμέτρησης.

Paolo Banchero TAKES OVER In Game 3! 🔥 | April 25, 2024