Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να νικήσει την Τσέλσι στο Μπέρμιγχαμ, 2-2, στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου, 27 Απριλίου, για την 35η αγωνιστική της Premier League. Μάλιστα, ο Ουνάι Έμερι έχει θέματα ενόψει Ολυμπιακού, αφού ο Γιούρι Τίλεμανς τραυματίστηκε νωρίς, στο 27', ενώ και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βγήκε στο ημίχρονο. 

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν θα έπαιζε ούτως ή άλλως στο πρώτο παιχνίδι (2/5-22:00), λόγω των δύο κίτρινων καρτών που πήρε στη ρεβάνς με τη Λιλ, οπότε το ζήτημα είναι αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της 9ης Μαΐου (22:00), στο Καραϊσκάκη. 


Άστον Βίλα-Τσέλσι: Απεμπόλησε το προβάδισμα 


Η Άστον Βίλα προηγήθηκε 2-0 με το αυτογκόλ του Κουκουρέγια στο 4', ενώ στο 42' ο Μόργκαν Ρότζερς έκανε το 2-0. Η Τσέλσι μείωσε αρχικά με τον Μαντουέκε στο 62', ενώ ο συνήθης ύποπτος Κόνορ Γκάλαχερ έκανε το 2-2 στο 81'. 

Η Βίλα έφτασε τους 67 βαθμούς, επτά περισσότερους από την Τότεναμ, η οποία, όμως, έχει τρία ματς λιγότερα. 

Άστον Βίλα (Ουν. Έμερι): Μαρτίνες (46' Όλσεν), Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν, Μπέιλι (75' Κάρλος), Τίλεμανς (27' Ντιαμπί, 83' Ντουράν), Λουίζ (75' Ιροεγκμπουνάμ), Ρότζερς, Μακγκίν, Γουότκινς.