Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια στη Euroleague είναι αναμφίβολα ο Σέιν Λάρκιν. Το συμβόλαιο του γκαρντ της Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι φήμες πως θα αλλάξει... στέγη έδιναν και έπαιρναν. Οι Ισπανοί όμως έχουν διαφορετική γνώμη για την ομάδα που θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Αμερικάνος σούπερ σταρ.

Και του χρόνου στη Euroleague με τη φανέλα της Εφές ο Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού, μιας και το συμβόλαιο του με την Αναντολού Εφές ολοκληρώνεται. Ο βραχύσωμος γκαρντ φέρεται να είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του για να συνεχίσει την καριέρα του με μία από αυτές να είναι από την Φενερμπαχτσέ.

Η έτερη τούρκικη ομάδα που αγωνίζεται στη Euroleague και διεκδικεί φέτος την πρόκριση της στο Final 4 του Βερολίνου, ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον Αμερικάνο παιχταρά. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Σέιν Λάρκιν τα βρήκε σε όλα με την Αναντολού Εφές και θα συνεχίσει να... φορτώνει τα καλάθια των αντίπαλων ομάδων με τη φανέλα της.


Τα ποσά για τον Λάρκιν και το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα και τα υπέρογκα ποσά που πρότεινε η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον παίκτη με 11.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια συνολικά, ενώ από την Εφές θα εισπράξει τελικά το ποσό των 7 εκατομμυρίων για δύο χρόνια.

Ο Λάρκιν φέρεται να πιστεύει στο πλάνο της διοίκησης και τις μεταγραφές που αναμένεται να κάνει για να ενισχυθεί στο μεταγραφικό... παζάρι του καλοκαιριού, ενώ μείζον θέμα είναι και η έλευση του νέου προπονητή.

Το όνομα του Αμερικάνου γκαρντ - που αγωνίζεται με την Εθνική Τουρκίας - ακούστηκε και στα ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων με τον Παναθηναϊκό να τον σκέφτεται ως αντικαταστάτη του Κέντρικ Ναν σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του, και τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cy75pyxuorvt)