Η Λίβερπουλ θα έχει νέα... μορφή τη νέα αγωνιστική σεζόν. αφού θα πορευτεί δίχως τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της, με τον Άρνε Σλοτ να βρίσκεται προ των πυλών, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν και παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς ένας από τους σταρ της ομάδας, ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Δημοσίευμα της Liverpool Echo μάλιστα υποστηρίζει ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ανάμεσα στους οκτώ παίκτες των οποίων το μέλλον στους "Reds" μοιάζει αβέβαιο και πως έχει "πέσει" στην ιεραρχία των αριστερών μπακ. Πόσες αλλαγές άραγε θα φέρει η έλευση του Άρνε Σλοτ στην τεχνική ηγεσία;

Αβέβαιο το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ υποστηρίζει το Liverpool Echo

Ανάμεσα στους οκτώ παίκτες των οποίων το μέλλον τους στη Λίβερπουλ είναι στον... αέρα βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει δημοσίευμα της Liverpool Echo. το οποίο αναφέρει ότι ο Έλληνας διεθνής έχει πέσει στην ιεραρχία των μπακ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο. Ο 27χρονος που λόγω του τραυματισμού του βλέπει το τελευταίο διάστημα τον Τζο Γκλομεζ να καλύπτει την αριστερή πλευρά της άμυνας.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η ικανότητα του Γκόμεζ να μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις θα αφήσει ικανοποιημένο τον Σλοτ και όλο αυτό θα του δώσει πλεονέκτημα έναντι του Τσιμίκα, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη επέκτεινε τη συνεργασία του με τους "Reds" έως το καλοκαίρι του 2027.

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον "ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις" Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ . Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα δυνητικά ευάλωτο», αναφέρει το δημοσίευμα της Liverpool Echo.