Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναμορφωτής του φετινού Ολυμπιακού, είδε την ομάδα του να κάνει σπουδαία εμφάνιση στο "Βίλα Παρκ" και να νικάει 4-2 την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Ο Βάσκος, που έκανε ένα τακτικό υφαντό μέσα στο παιχνίδι, που επέλεξε τον Βιθέντε Ιμπόρα για το βασικό σχήμα και κέρδισε σε αυτοπεποίθηση, που έδωσε στην ομάδα του τη φλόγα να βγάζει απότομες επιθέσεις με τρεις και τέσσερις παίκτες, έχει πλέον το ρόλο της... καύσης. 

Ο Μεντιλίμπαρ, με την τεστοστερόνη και την αδρεναλίνη στα ύψη και όντας ο μόνος από το σύλλογο που έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση, προϊδέασε για το κατέβασμα των... σφυγμών. "Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά, να είμαστε θαρραλέοι και δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Το πρώτο γκολ της Βίλα μας έβλαψε αρκετά, στο δεύτερο χρειάστηκε δύναμη για να διεκδικήσουμε ξανά την επίθεσή μας. Κόντρα σε μια δυνατή ομάδα δείξαμε το θάρρος μας και το πίστεψαν και οι παίκτες", είπε αρχικά. 

Έπειτα τόνισε: "Ήμασταν ο εαυτός μας, πήραμε ρίσκο, βγήκαμε μπροστά και μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε πως μπορούμε να βάλουμε κι άλλο. Δείξαμε θάρρος. Λείπουν 90 λεπτά, πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε την Άστον Βίλα που είναι μια δυνατή ομάδα. Θα απολαύσουμε την επιτυχία μας, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί".


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0zhs32wsc6p)