Η Super League και η Ελλάδα μπορεί να γίνει για μια ακόμα φορά προορισμός για τον Καρλίτος. Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Αστάνα το όνομα του "βάρεσε" συναγερμό εντός των συνόρων.

Ο Καρλίτος έφυγε τον Μάρτιο από την Λαμία κι ενώ ήταν ένα από υα πρώτα... κανόνια της Super League. Είχε βάλει 10 γκολ σε 22 ματς πρωταθλήματος και ήταν εκ των πρωταγωνιστών για να βρεθεί η ομάδα της Φθιώτιδας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στα playoffs της Super League.

Βέβαια ο 33χρονος επιθετικός δελεάστηκε από την Αστάνα και με τη σύμφωνη γνώμη της Λαμίας, που επίσης ικανοποιήθηκε οικονομικά έφυγε για το πρωτάθλημα του Καζακστάν.

Ωστόσο δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στο Καζακστάν κι έλυσε το συμβόλαιο του μετά από δύο μήνες παρουσίας.

Κι έτσι ο Καρλίτος με τις 14 μεταγραφές σε 15 χρόνια αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. Η παρουσία που είχε φέτος με την Λαμία τον καθιστά ελκυστικό για τις ομάδες της Super League. Βέβαια είναι μια "ακριβή" περίπτωση, αφού μπορεί να πει άμεσα το ναι με συμβόλαιο που θα του αποφέρει 400.000 ευρώ ετησίως, ίσως και λίγο παρακάτω.

Η Λαμία το σκέφτεται να συνεργαστεί ξανά μαζί του ενώ και ο Ισπανός άσος είναι θετικός. Βέβαια ενδιαφέρον έδειξε και ο Ατρόμητος (παρά το ό.τι ακόμα δεν έχει βρει νέο τεχνικό), αλλά και ο Παναιτωλικός με τον ΟΦΗ. Επίσης υπήρξαν σενάρια και για τον Λεβαδειακό, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην Super League.

Αυτό δείχνει πως ο Καρλίτος έχει πολλούς... μνηστήρες στην Ελλάδα, ωστόσο οι εκπρόσωποι του το ψάχνουν και στο εξωτερικό για κάποια δυνατή, οικονομικά, πρόταση, με βάση την πολύ καλή εικόνα που είχε φέτος στη Super League.