Στην εμφατική νίκη της Ντόρτμουντ επί της Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga, ο Έντιν Τέρζιτς έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Κιέλ Βέτχεν, ένα 18χρονο παιδί το οποίο προερχόταν από την ομάδα Κ19 του συλλόγου, ούτε καν από τη Β' ομάδα. Ο προπονητής των Βεστφαλών έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού μέσου, γι' αυτό και δεν τον συμπεριέλεβε τυχαία στην αποστολή της ομάδας για τον δεύτερο ημιτελικό του UEFA Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Θυμίζουμε ότι η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει με 1-0 τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στους Παριζιάνους όπου διεξήχθη στο "Signal Iduna Park" με την εικόνα του αγώνα μάλιστα να δείχνει ότι οι Βεστφαλοί έχουν αρκετές ελπίδες προκειμένου να κρατήσουν το προβάδισμά τους και να πάνε ξανά στον τελικό του Champions League μετά από το 2013, όπου μάλιστα είχε γίνει ξανά στο "Γουέμπλεϊ" (είχε επικρατήσει στην παράταση η Μπάγερν με γκολ του Ρόμπεν). 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ynlnt7ij09)

Πρώτα εξετάσεις στα μαθηματικά, μετά ημιτελικός Champions League για τον Βέτχεν της Ντόρτμουντ

Η σημασία του αγώνα είναι ύψιστη για την Ντόρτμουντ, παρ' όλα αυτά ο Τέρζιτς εμπιστεύεται πιτσιρικάδες όπως ο Βέτχεν. Ο μικρός όμως, δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή αλλά λίγο αργότερα. Κι αυτό διότι έπρεπε να δώσει εξετάσεις μαθηματικών στο σχολείο του!

Στην Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσαν να σταθούν απέναντι στις μαθητικές επιδόσεις του νεαρού αθλητή γι' αυτό και κανόνισαν να μεταβεί με άλλη πτήση στο Παρίσι, προκειμένου να έχει ξεμπερδέψει με τις 5ωρες εξετάσεις που έδινε στα... μαθηματικά. 

Ο Βέτχεν όμως δεν ήταν μόνος του στη συγκεκριμένη πτήση καθώς μαζί του ταξίδεψαν οι Μπενσεμπαϊνί και Ντουρανβίλ που είναι τραυματίες αλλά θα βρεθούν στην γαλλική πρωτεύουσα προκειμένου να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους στην ιστορική αυτή αναμέτρηση.