Μαθηματικός είναι ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Β στη Γ' Εθνική, ύστερα από την ισοπαλία στο Αιγάλεω με σκορ 1-1, για την όγδοη αγωνιστική του νότιου ομίλου στο γκρουπ υποβιβασμού της Super League 2. Οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τους 17 βαθμούς και δεν προλαβαίνουν την τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή, η οποία έχει 24, που έπιασε με μια εντυπωσιακή ιστορία νεκρανάστασης μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου, και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο. 

Ο Γιούχτας, από τη μεριά του, παίζοντας τις τελευταίες πιθανότητές του για να παραμείνει στη Super League 2, τραβάει μαζί τον στον γκρεμό τον Παναθηναϊκό Β, ύστερα από τη νίκη με σκορ 2-1. Οι δύο ομάδες έχουν από 20 βαθμούς και για να έχουν πιθανότητες θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους και συγχρόνως η Παναχαϊκή να αρκεστεί σε συνολικά ένα βαθμό. 

Super League 2: Παρέμεινε ο Ηρακλής

Μετά το βαθμό που πήρε με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο και αφού στην ισοβαθμία με τον Καμπανιακό, που δυνητικά θα μπορούσε να τον φτάσει στους 29 βαθμούς, υπερτερεί, ο Ηρακλής πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Μαΐου, την παραμονή του στη Super League 2. Ο "γηραιός" έφτασε τους 29 βαθμούς και είναι πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος έβαλε την Κοζάνη στο κόλπο της παραμονής, αφού ηττήθηκε 3-1. 

Το πανόραμα της Super League 2

Τα αποτελέσματα του βόρειου ομίλου (γκρουπ υποβιβασμού): Κοζάνη-ΠΑΟΚ 3-1, Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0, Αιολικός-Καμπανιακός 1-2. Η βαθμολογία (σε οκτώ παιχνίδια): ΠΑΟΚ Β 30, Ηρακλής 28, Καμπανιακός 23, Κοζάνη 23, Αναγέννηση Καρδίτσας 22, Αιολικός 15.

Τα αποτελέσματα του νότιου ομίλου (γκρουπ υποβιβασμού): Αιγάλεω-Ολυμπιακός 1-1, Γιούχτας-Παναθηναϊκός 1-0. Η βαθμολογία (σε οκτώ παιχνίδια): Διαγόρας* 27, Αιγάλεω 26, Παναχαϊκή* 24, Παναθηναϊκός Β 20, Γιούχτας 20, Ολυμπιακός Β 17.
*Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.