Ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης "έλαμψε" με την ερυθρόλευκη φανέλα στην μαγική ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού που τον έφερε στον τελικό του Europa Conference League, με τον Έλληνα γκολκίπερ να έχει μεγάλο μερίδιο στην πρόκριση σε όλους τους αγώνες με... αποκορύφωμα την επική εμφάνιση του στην διαδικασία των πέναλτι με την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά!

Κάθε εμφάνιση του μια ελπίδα για το μέλλον κάτω από τα γκολποστ του Ολυμπιακού που έχουν το δικό τους "φύλακα άγγελο". Ο Τζολάκης ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη του θριάμβου επί της Άστον Βίλα ότι νιώθει περήφανος που είναι μέλος αυτής της ομάδας η οποία θα πάει στον τελικό για να τα δώσει όλα για το τρόπαιο! Μάλιστα, όπως επισήμανε οι Πειραιώτες κρατάνε... χαμηλά το κεφάλι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15fzqd96ybd)

Οι δηλώσεις του Τζολάκη:

"Κανείς δεν το περίμενε, σε μια χρονιά που δεν ξεκινήσαμε καλά και αλλάξαμε τέσσερις προπονητές, δεν το πίστευε κανείς. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα το πιστεύαμε ακόμη περισσότερο. Πρώτα με τη Φερεντσβάρος, μετά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά με τη Φενέρμπαχτσε και τώρα με την Άστον Βίλα, φτάσαμε να παίξουμε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, επίτευγμα τεράστιο".

"Σαφώς και έχει παραπάνω αξία όταν μια ελληνική ομάδα την απαρτίζουν τόσοι Έλληνες από την ακαδημία. Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Οι κόποι μας ανταμείβονται. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15fzv8ful0h)

"Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα έχει πολύ ψηλά το μπλοκ της άμυνας και στην πλάτη έχει αρκετό κενό. Ο Ελ Κααμπί κυνηγούσε κάθε φάση στο 1ο ημίχρονο αλλά όλες τις φορές βγήκε οφσάιντ. Στο 2ο ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, αλλά ο VAR έδειξε ότι ήταν κανονικό γκολ και πανηγυρίσαμε".

"Το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει από μικρό παιδί και στους εαυτούς μας που πιστέψαμε στο πλάνο από την αρχή που ήρθε ο προπονητής και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό".

"Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Θεωρώ ότι είμαστε λίγο αουτσάιντερ απέναντι στη Φιορεντίνα, που και πέρυσι βρέθηκε στον τελικό και έχει περισσότερη εμπειρία. Βέβαια και με την Άστον Βίλα ήμασταν αουτσάιντερ, όπως και με τη Φενέρμπαχτσε και με τη Μακάμπι έπειτα από το πρώτο ματς. Θα πάμε στον τέλος του μήνα να παίξουμε και να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".