Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα και η πρόκριση στον τελικό του Conference League ήταν και μια προσωπική νίκη, αφού ο Ισπανός είναι ο εγκέφαλος του Ολυμπιακού στο δικό του μισό, ένα εξάρι περιωπής που άλλαξε τη φυσιογνωμία της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα παιχνίδια με το φαβορί του θεσμού. 

Ο Ιμπόρα μίλησε για τα συναισθήματά του και τον κόσμο: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τέτοιο κόσμο ευτυχισμένο".  Σε ό,τι αφορά για το κλειδί για την εικόνα της ομάδας, ο Ισπανός τόνισε: "Το κλειδί βρίσκεται ότι ήμαστε πάρα πολύ ώριμοι, δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε όλοι μαζί, να είμαστε όλοι μαζί. Ξέραμε όλοι μαζί να λειτουργούμε σωστά, να κινούμαστε σωστά, δείξαμε ωριμότητα και σοβαρότητα". 

Ο Ισπανός δεν... βιάζεται να παίξει στον τελικό, πάντως, καθώς σε στυλ... Κάρμο σκέφτηκε τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι της Κυριακής για τη Super League: "Πραγματικά θα ζήσουμε μια πάρα πολύ όμορφη μέρα, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο, όμως, θα πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι μας με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15g2uf75zs9)