Ελληνικό και ιταλικό χρώμα θα έχει ο τελικός του Europa Conference League! Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα "μονομαχήσουν" στον τελικό της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena" με φόντο το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι δυο ομάδες ζουν σε ρυθμούς... τελικού και "αναπνέεουν" για την κούπα! Στην Φλωρεντία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ετοιμάζονται να στηθούν γιγαντοοθόνες στην πόλη που θα δείξουν τον μεγάλο τελικό με τους "ερυθρόλευκους".

Γιγαντοοθόνες στην Φλωρεντία για τον τελικό της Φιορεντίνα με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League

Πανζουρλισμός σε Ελλάδα και Ιταλία! Ο Ολυμπιακός στην μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του απέκλεισε την Άστον Βίλα και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Φιορεντίνα έστειλε... σπίτι της την Μπριζ και έκλεισε... ραντεβού με τους Πειραιώτες στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14he0q3jkj5)

Η "OPAP Arena" θα υποδεχτεί τους δυο φιναλίστ στις 29 Μαΐου, εκεί όπου όπως αποφάσισε η UEFA, κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της 9.000 εισιτήρια. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών δεν θα... δυσκολευτούν να εξαντλήσουν τα "μαγικά χαρτάκια", ενώ μένει να φανεί πόσοι οπαδοί της Φιορεντίνα θα βρεθούν στην Ελλάδα για να υποστηρίξουν από κοντά την ομάδα τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15fftonptll)

Παρ' όλα αυτά στην Φλωρεντία όλοι θα ζουν και θα... αναπνέουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το violanews αναμένεται να στηθούν γιγαντοοθόνες στην πόλη που θα δείχνουν τον μεγάλο τελικό.