Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (09/05) δεν έκανε περήφανους μόνο τους οπαδούς του αλλά κάθε υγιή φίλαθλο της Ελλάδας. Πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, μια επιτυχία όχι μόνο του συλλόγου, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο "ακούγεται" στην Ευρώπη και γράφει ιστορία στο Europa Conference League!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15f9pkqoxsh)
Όχι μόνο παίκτες και τμήματα της "ερυθρόλευκης" ομάδας αλλά και διάφορες ελληνικές ομάδες και η Εθνική Ελλάδος συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό για το επικό επίτευγμά του μέσω αναρτήσεών τους στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media, αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία των Πειραιωτών!

Τα συγχαρητήρια των ελληνικών ομάδων και της Εθνικής για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Η Εθνική Ελλάδος μέσω ανάρτησής της συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό, δημιουργώντας μια φωτογραφία με τους Έλληνες διεθνείς της ομάδας του Πειραιά, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τη "γαλανόλευκη".



"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή τη σπουδαία στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο!", το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης.

"Η ΠΑΕ Κηφισιά συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Η παρουσία μιας ελληνικής ομάδας στον τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποτελεί διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της χώρας και καταδεικνύει την πρόοδο που έχει επιτελεστεί", το μήνυμα της Κηφισιάς.


"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του Conference League!", αναφέρει η ανάρτηση της Λαμίας.


"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League!", το μήνυμα του Παναιτωλικού.



Ο Βόλος από την πλευρά του ανέβαζε μια φωτογραφία με τους παίκτες του Ολυμπιακού, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα, συγχαρητήρια!