Παιδιά σαν τον μικρό Γιαννάκη χρειάζεται η Ελλάδα και ο αθλητισμός για να μπορέσει να κάνει βήματα μπροστά. Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει περίτρανα πως είναι ένα παιδί "μάλαμα" και στις δηλώσεις του ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Europa Conference League και στον Παναθηναϊκό AKTOR την Euroleague αντίστοιχα, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής του.

Μικρός Γιαννάκης: "Εύχομαι να πάρει ο Ολυμπιακός το Europa Conference League"

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ή γνωστός και ως "μικρός Γιαννάκης" έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων στην Ελλάδα για την τεράστια ψυχή που διαθέτει. Έχει βρεθεί σε γήπεδα αντιπάλων ομάδων στο παρελθόν ενώ έχει δείξει πως θέλει η χώρα μας να πετυχαίνει στην Ευρώπη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τον στο βίντεο με τον Κωνσταντή Τζολάκη και την ευχή του μικρού να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Europa Conference League τον κάλεσε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στο "Creta Times" και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον "Δικέφαλο του Βορρά" αλλά έδωσε κιόλας τις ευχές του στους δύο "αιωνίους" σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

"Αρχικά θέλω να πω πως γύρισα σπίτι στις 6 το πρωί. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα και ακόμα πιο χαρούμενος που βρέθηκα αυτή τη στιγμή δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες. Ό,τι έζησα δεν περιγράφεται με λόγια.

Είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή που βρέθηκα δίπλα στην ομάδα και ακόμη πιο ιδιαίτερη όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος με χειροκρότησε και φώναζε ότι επειδή ήμουν εγώ πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι στιγμές από χθες το βράδυ που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

Στη συνέχεια ο μικρός Γιαννάκης σχολίασε την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τελικό του Europa Conference League αναφέροντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα και ευχαριστώ πραγματικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτή την πρόσκληση. Ελπίζω εφόσον δεν πήραμε εμείς το Conference League να το πάρει εκείνος".

Μικρός Γιαννάκης: Θέλω να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος και την Euroleague ο Παναθηναϊκός

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στο γήπεδο που θα ήθελε να επισκεφθεί στο μέλλον αλλά έδωσε και την ευχή του στον Παναθηναϊκό AKTOR για την Euroleague

"Θέλω πολύ να βρεθώ στο Γεντί Κουλέ δίπλα στον ΟΦΗ και να γνωρίσω τους παίκτες, καθώς η καταγωγή μου είναι από την Κρήτη και την αγαπώ πολύ. Εύχομαι πραγματικά να πάω κάποια στιγμή στο Γεντί Κουλέ. Εκτός από τον ΟΦΗ όμως θα ήθελα να πάω και στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Πιστεύω και θέλω να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος ο Παναθηναϊκός όπως και την Euroleague επίσης".